Antena Căutare

A castigat peste 25.000 de lei la jocuri mecanice, dar proprietarul aparatelor nu vrea sa-i dea banii

Ancheta complicata in Orastie. Un tanar spune ca a castigat peste 25.000 de lei la jocuri mecanice, dar ca proprietarul aparatelor nu vrea sa-i dea banii. Varianta lui este sustinuta de una dintre angajatele casei de jocuri si de mai multi clienti care ar fi asistat la toata scena.

Nu i-a venit sa-si creada ochilor cand a vazut castigul afisat de aparat. Din pacate, nu a apucat sa se bucure de bani.

Pentru ca in casierie nu erau destui bani, angajata localului l-a chemat pe proprietarul aparatelor. Omul trebuia sa plateasca diferenta de castig, dar. ar fi incercat sa scape, ba chiar sa masluiasca aparatul, spun unii martori.

Proprietarul a luat placa de memorie a aparatului si dus a fost. S-a intors la bar dupa aproximativ o ora, dar nu ca sa plateasca datoria. Ar fi amenintat-o pe angajata salii de jocuri si i-ar fi cerut sa minta pentru el. “M-a bagat intr-o pivnita. Mi-a zis oricum, tie iti voi face dosar penal daca nu spui cum trebuie ca el voia sa zic ca George a castigat ilegal la aparat si dupa mi-a zis ca imi da 20 de milioane daca zic cum zice el”, povesteste femeia.

Cert este ca a doua zi, din bar au disparut toate jocurile mecanice.

Tanarul castigator a facut o plangere la politie, dar. a aflat mai tarziu ca a gresit titlul: a scris in loc de "plangere", "declaratie". Asa ca documentul a fost inregistrat ca atare. Mult mai bine s-a miscat proprietarul aparatelor. A facut o plangere in care sustine ca a fost tras pe sfoara.

O plangere penala a fost depusa si de angajata barului pe numele patronului. Acesta refuza insa sa dea vreo explicatie.

Un instructor de la o scoala speciala din Craiova, batut de doi elevi... Un tanar student din Targu Jiu inchiriaza calculatoare second-hand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x