Antena Căutare

A căzut de la etajul patru după ce a încercat să intre în propria locuință

Un bărbat de 51 de ani din Pitești a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia. El își uitase cheia în casă, și ajutat de doi vecini a încercat să intre în propriul apartament.

Un bărbat de 51 de ani din Pitești a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia.

El își uitase cheia în casă, și ajutat de doi vecini a încercat să intre în propriul apartament. Piteșteanu, care locuia la etajul trei, a apelat la vecinii săi, care trebuiau să îl ajute să coboare, pe exteriorul blocului, cu o sfoară, de la etajul patru pentru a putea intra în casă.

Frânghia, una folosită pentru rufe, a cedat, iar bărbatul a căzut de la opt metri înălţime, pe acoperişul scării. Din fericire, bărbatul a supraviețuit, însă acesta se află în stare gravă la spital.


„Are un traumatism toracic pe partea dreaptă, cu acumulare de aer în plămâni şi traumatism de bazin şi şold drept, cu multiple fracturi la acest nivel”, a declarat Nicoleta Nistor, medic UPU al Spitalului Judeţean Argeş, potrivit Mediafax.

19 februarie, sărbătoare naţională! Se lucrează sau NU în ziua naşterii lui Brâncuşi?... Vine, vine primăvara, dar știai că se scurtează cu 30 de secunde pe an? EXPLICAȚIA pe care trebuie neaparat să o știi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x