Căutare Live

A picat Yahoo Mail ! Serviciul de mail este indisponibil în mai multe regiuni, cea mai afectată fiind Europa

Atât Yahoo cât și mail-urile asociate întâmpină probleme, pagina a căzut în această dimineață atât în România cât și în alte regiuni.

Atât Yahoo cât și mail-urile asociate întâmpină probleme, pagina a căzut în această dimineață atât în România cât și în alte regiuni.

Cea mai afectată regiune este Europa, iar țări precum Marea Britanie, Spania, Germania, România și Grecia au întâmpinat cele mai mari probleme.

Utilizatori din Australia, India şi de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii sunt afectaţi de indisponibilitatea Yahoo Mail.

”Yahoo mail down” este reacţia internetului pe care o pot vedea cei care încearcă să îşi acceseze pagina de email de pe serverul Yahoo.

Majoritatea utilizatorilor declară că au probleme cu autentificarea și accesarea site-ului dar și cu faptul că nu își pot citi mail-urile.

Yahoo este cel mai important și popular serviciu de mail din lume, iar faptul că în ultima perioadă a întâmpinat probleme a nemulțumit mai mulți utilizatori.

Oficialii nu au oferit informații oficiale despre problemă sau despre durata remedierii acesteia.

Românii din străinătate, în vizorul ANAF! Cum se va asigura Fiscul că nimeni nu va scăpa de plată... Un cetățean canadian a trecut prin clipe cumplite chiar pe teritoriul României. Bărbatul a fost atacat de un urs în Prah...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x