Antena Căutare

A condus 39 de ani fără permis de conducere și nu a fost prins de poliție până acum! Ce s-a întâmplat

Un bărbat din județul Argeș a condus timp de 39 de ani pe străzile din România, dar și din Franța fără permis de conducere, căci actul îi fusese anulat în anul 1976.

Un bărbat din județul Argeș a condus timp de 39 de ani pe străzile din România, dar și din Franța fără permis de conducere, căci actul îi fusese anulat în anul 1976.

În vârstă de 63 de ani, bărbatul din Argeș a rămas fără carnet de conducere auto în urmă cu 39 de ani, când, după ce a băut o bere, a urcat la volan şi a încălcat mai multe reguli de circulaţie.

Ulterior, acesta a plecat în Franţa şi nu a mai dat examenul pentru permisul auto. Acolo, culmea, a lucrat la negru, chiar ca şofer şi a făcut curse cu maşini, inclusiv cu mașini de marfă. Nimeni nu l-a oprit niciodată, pentru că a fost un şofer model,

Recent, însă, după aproape 40 de ani, el a fost oprit în trafic de un poliţist, pentru viteză.

"Şoferul circula pe drumurile publice cu o viteză de 75 de kilometri la oră. În urma verificărilor s-a sesizat că avea permisul de conducerea anulat din anul 1976. Se efectuează cercetări pentru conducere cu permisul anulat", a declarat un poliţist.

Bărbatul îşi poate redobândi persmisul de conducere dacă face, din nou, şcoala de şoferi.

Sursa: dcnews.ro

Răsturnare de situație în cazul violatorilor din Vaslui! Autoritățile au schimbat ora la care aceștia trebuie să se prez... România arde: Temperaturile vor urca până la 40 de grade. Meteorologii au emis Cod Portocaliu de caniculă în șase județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x