Antena Căutare

VIDEO/ Dezastru în timpul slujbei! Un pastor a confundat apa sfințită cu benzină. Neatenția l-a costat viața unui om

Un pastor din Lagos, Nigeria a confundat apa sfințită în timpul unei slujbe de vindecare cu bezină! Acesta a provocat o explozie enormă, dar și moarte unui credincios, venit să primească binecuvântare.

VIDEO/ Dezastru în timpul slujbei! Un pastor a confundat apa sfințită cu benzină. Neatenția l-a costat viața unui om
Un pastor a confundat apa sfințită cu benzină

''Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă. În timp ce golea conţinutul pe o persoană (venită să primească binecuvântare - n.a.), o lumânare aprinsă în apropiere a condus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi", a explicat Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă (Nema).

Bărbatul a venit la slubă pentru a primi binecuvântarea, însă a murit pe loc, iar cadavrul său a fost „de nerecunoscut”, în timp ce pastorul a suferit „arsuri grave”.

Incendiul a avut loc într-o biserică, însă s-a extins către o conducă de gaze din apropiere, care a explodat și a creat un nor imens de fum gri.

''Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată primeşte îngrijiri medicale. Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului'', a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos (Lasema).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cadouri despre care se spune că ar aduce ghinion. Ce nu este bine să faci în seara de Moș Nicolae... Vești bune pentru sute de mii de persoane. Această categorie de români ar putea să primească două salarii în plus de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x