Antena Căutare

A crezut că a dat norocul peste el! Un agent de pază din Arad a găsit 9.000 de dolari într-un mall. Cum au ajuns atâția bani acolo

Un agent de pază, angajat al unui mall din Arad, a returnat suma de 9.000 de dolari pe care un bărbat uitat-o pe o masă din centrul comercial.

Un agent de pază, angajat al unui mall din Arad, a returnat suma de 9.000 de dolari pe care un bărbat a uitat-o pe o masă din centrul comercial.

Agentul de pază de la etajul doi a găsit o geantă în zona food court pe care a dus-o în dispecerat. După verificările făcute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, şeful de tură şi agentul de la etajul doi, s-a constatat că în geantă se aflau următoarele valori: un laptop, un paşaport, două CD-uri, un caiet cu mai multe acte şi suma de 9.068 de dolari. După scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicând bunurile pe baza de proces verbal”, a declarat marketing managerul centrului comercial, scrie libertatea.ro.

Mall-ul se află într-o zonă frecventată de multe persoane care vin sau pleacă din străinătate și nu ar fi pentru prima dată când în centrul comercial se găsesc sume mari de bani.

Taximetristul, care i-a adus furadan Mădălinei Manole, va rămâne în spatele gratiilor!... Meteorologii au anunțat. Cum va fi vremea în lunile octombrie, noiembrie și decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x