Antena Căutare

Adevărul despre tragedia de la nunta din Durău! Cum s-a produs, de fapt, accidentul în urma căreia 18 invitați au ajuns la spital!

Noi detalii ies la iveală despre nunta din Durău, unde 18 invitați au ajuns la spital, după ce terasa pe care se aflau s-a prăbușit. 

Noi detalii ies la iveală despre nunta din Durău, unde 18 invitați au ajuns la spital, după ce terasa pe care se aflau s-a prăbușit.

Conform presei locale, mirii ar fi fost originari din Poiana Teiului, iar la eveniment ar fi fost invitați peste 400 de persoane. Ba mai mult, se pare că nașul mirilor era chiar patronul pensiunii la care se desfășura nunta.

Potrivit primelor informații, se pare că incidentul s-a petrecut din cauza faptului că terasa a fost supraîncărcată de oamenii care participau la nuntă. Balustrada se afla cam la 3,5 metri înălțime față de sol. Se pare că petrecăreții, care urmăreau finala Campionatului Mondial de fotbal, s-au sprijinit prea mulți o dată de balustrada terasei, care a cedat.

„Din informatiile primite, mai multe persoane care participau la o nunta ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unitatii in care avea loc evenimentul”, anunţa ISU Neamţ imediat după declanşarea Planului Roşu de Intervenţie, pe baza primelor informaţii primite de la faţa locului. Însă fotografiile de mai sus arată nu e vorba de o simplă desprindere a balustradei ci de ceva mult mai grav, prăbuşirea terasei.

Mergi la nuntă şi ajungi la Urgenţe! Primele imagini de la locul tragediei. 18 oameni au ajuns la spital, dintre care tr... Admitere facultate 2018. Câte locuri sunt la cele mai mari Universități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x