Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

A curs cu amenzi, în Centrul Vechi! Polițiștii au sancționat la sânge orice abatere de la normele de protecție

Controale la sânge, sâmbătă spre duminică noapte, în Centrul Vechi.

Bucureştenii care n-au ajuns la mare sau la munte au umplut Centrul Vechi, noaptea trecută. La fel şi poliţiştii, care au încercat să se asigure că petrecăreţii nu stau prea aproape unii de alţii.

Prezenţa lor nu i-a intimidat însă, pe tinerii care au transformat străzile într-o mare discotecă.

Mască n-au purtat decât angajaţii teraselor, iar distanţarea socială nu a respectat-o nimeni.

„Absolut nu cred în acest virus. Din prieteni, rude, apropiaţi nu am pe nimeni care să se îmbolnăvească de acest virus. Cred că e o nouă organigramă la nivel mondial”, spune unul dintre petrecăreți.

Bărbatul nu e impresionat nici de numărul foarte mare al infectaţilor din ţara noastră: 698 numai ieri. Nici ceilalţi tineri nu respectă regulile. Mască nu poartă decât poliţiştii şi angajaţii cluburilor, iar despre distanţare socială nici nu poate fi vorba.

Ca să-i facă să respecte regulile, poliţiştii au stat de vorbă aproape cu fiecare tânăr în parte. Din păcate, măsura nu a prea avut succes.

În zona Centrului Vechi au fost verificate 17 societăţi comerciale, iar în urma controalelor au fost constatate şi aplicate 57 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 210.600 lei.

Poliţia Capitalei a transmis că s-au dat amenzi totale de 3.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii- 55/2020, respectiv celor care nu poartă mască şi nu respectă distanţarea socială.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro