Antena Căutare

A doua venire a lui Iisus pe Pământ se apropie! Încă o previziune zguduie Biserica din temelii: "E scris în Biblie!"

A doua venire a lui Iisus pe Pământ se apropie, este previziunea rubinului israelian Yosef Berger, care susține că Omenirea va suferi schimbări importante în 2022. 

A doua venire a lui Iisus pe Pământ se apropie, este previziunea rubinului israelian Yosef Berger, care susține că Omenirea va suferi schimbări importante în 2022.

2022 este anul în care se va forma o nouă stea care va fi vizibilă pe cer, iar acest eveniment anunță sosirea Mesiei, spune rubinul. Berger este convins de spusele sale și, în plus, s-ar baza pe ceea ce scrie în Vechiul Testament.

Berger afirmă că în Thora iudaică se vorbește despre ridicarea unei stele deasupra Israelului, moment astronomic care va coincide cu venirea lui Iisus pe Pământ, scrie bzi.ro Rabinul vorbește și despre informațiile profetice oferite de cartea Zohar, o importantă carte de misticism a evreilor din secolul XVI. Acolo, conform lui Berge, scrie că Mântuitorul va apărea odată cu formarea noii stele, programată pentru anul 2022.

Berger se bucură de aprecierea a peste trei miliarde de persoane din întreagă lume. Presa israeliană susține că multe din profețiile sale s-au împlinit de-a lungul timpului.

Articolul continuă după reclamă

Ce scrie în Biblie despre venirea lui Iisus

Matei 24:37-39: „Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmplă și la venirea Fiului omului. În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie și n-au știut nimic, până când a venit potopul și i-a luat pe toți, tot așa va fi și la venirea Fiului omului.”

O nouă taxă pentru români. Au fost trimise somații!... Tragedie în Alba Iulia, cu câteva zile înainte de Centenar! Un militar a murit în timp ce descărca tancurile pentru Para...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x