Antena Căutare

A fost amendată după ce a căutat haine pentru copii ei în gunoaie! „Mi-au spus să le pun la loc”. Câți bani i s-au cerut

O mamă a trei copii din comuna argeşeană Merişani a fost amendată de Poliţia Locală Piteşti, după ce a fost prinsă căutând într-o ghenă haine pentru cei mici. Autoritățile susțin, însă, o altă variantă a poveștii.

O mamă a trei copii din comuna argeşeană Merişani a fost amendată de Poliţia Locală Piteşti, după ce a fost prinsă căutând într-o ghenă haine pentru cei mici. Autoritățile susțin, însă, o altă variantă a poveștii.

Femeia a fost amendată cu 100 de lei, pe 17 februarie, după ce a găsit într-o ghenă haine și o pereche de ghete.

Sorina Bunescu, preşedinta ONG-ului Asociaţia Partener pentru Tine, a mediatizat cazul weekendul trecut, iar în scurt timp peste 300 de oameni din Piteşti şi din împrejurimi s-au oferit să o ajute pe femeie cu haine şi hrană, iar o avocată doreşte să o reprezinte pro bono într-un viitor proces cu Poliţia Locală pentru contestarea amenzii.

„Susnumita a fost depistată în timp ce colecta deşeuri textile de la rampa de gunoi situată pe strada mai sus menţionată”, scrie în procesul-verbal întocmit de Poliţia Locală Piteşti.

„În fapt, susnumita, mamă a trei copii, foarte necăjită, cu o situaţie materială foarte precară, a găsit la gunoi 2 haine potrivite şi bune pentru copiii ei. Plus o pereche de ghete nerupte. Amenda primită este de 100 lei. A fost aplicată de vigilenta Poliţia Locală Piteşti”, a scris Sorina Bunescu pe contul său de Facebook.

Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, a declarat că „situaţia nu este aşa cum este prezentată pe reţelele de socializare. Femeia avea un comportament agresiv, i-a deranjat pe enoriaşii de la o biserică din apropiere, a fost amendată de mai multe ori pentru cerşetorie. Când a ajuns la acea pubelă, a scos tot gunoiul afară de acolo şi a făcut mizerie, nu este normal”.

În schimb, Sorina Bunescu susţine că „doamna respectivă nu e agresivă, ştiu ce spune poliţia. Are o situaţie materială foarte grea. Da, merge la cerşit, iar la biserică se duce duminica. Este foarte greu pentru familia ei”, potrivit adevarul.ro.

Femeia amendată, Crinuţa Prundaru, în vârstă de 28 de ani, susține că nu a fost agresivă și că polițiștii i-au spus să pună hainele înapoi în gunoi și să plece. „Am trei copii, de 10,8 şi 6 ani. Fac şi eu ce pot, mai tai lemne, lucrez cu ziua, mai caut prin gunoaie”, a spus femeia.

Momente de groază într-o școală din Dâmbovița! O fetiță a fost dusă de urgență la spital după ce a căzut peste ea un dul... Ultimă oră! Incendiu puternic în Caracal! Două spații comerciale au fost cuprinse de flăcări – Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x