Antena Căutare

A fost cutremur sâmbătă! Seismul s-a resimțit în mai multe orașe! Ce intensitate a avut

Un cutremur s-a produs, sâmbătă la prânz, în judeţul Buzău, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Ce magnitudine a avut acestam conform specialiștilor?

Un cutremur s-a produs, sâmbătă la prânz, în judeţul Buzău, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Ce magnitudine a avut acestam conform specialiștilor?

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) arată că, sâmbătă, la ora 12.12, s-a produs, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 3.7 pe scara Richter, la adâncimea de 123 de kilometri.

Magnitudinea anunţată iniţial era 3,5 grade pe scara Richter, dar specialiștii au revenit asupra cifrelor.

A fost cutremur sâmbătă! Seismul s-a resimțit în mai multe orașe! Ce intensitate a avut

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (8 km), Întorsura Buzăului (39 km), Covasna (41 km), Vălenii de Munte (45 km), Mizil (49 km), arată cei de la news.ro.

Iniţial, INFP anunţa că seismul a avut magnitudinea 3.5 pe scara Richter şi s-ar fi produs la adâncimea de 200 de kilometri.

Studenți arși de vii, sărind de pe acoperișul în flăcări! Martorii au filmat tragedia (VIDEO)... Accident horror la Iaşi! Un bărbat a fost lovit de o mașină și a fost aruncat sub roțile unui camion (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x