Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

A fost cutremur în România, luni dimineața! Ce magnitudine a avut seismul produs în județul Buzău

A fost cutremur în România, în noaptea de duminică spre luni, în zona seismică Buzău - Vrancea. Magnitudinea seismului a fost de 3,3 grade pe scara Richter și a avut loc la adâncimea de 114 kilometri.

A fost cutremur în România, luni dimineața

Un cutremur de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineața, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Potrivit sursei citate, seismul a avut loc luni dimineața, la ora 3.39, în județul Buzău, și a fost înregistrat la adâncimea de 114 kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov, Ploiești, Bacău, Brăila şi București.

Mai multe cutremure în România în ultimele zile

România a fost lovită de trei cutremure în ultima zi a lunii iunie, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, însă toate cu magnitudine scăzută.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Recomandari