Antena Căutare

A fost cutremur! Seismul de mare intensitate s-a simțit în mai multe zone din România

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade s-a înregistrat, sâmbătă, în judeţul Buzău, la o adâncime de 133 de kilometri. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), un cutremur cu magnitudinea 3.5 pe scara Richter a fost înregistrat la ora 14:22.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade s-a înregistrat, sâmbătă, în judeţul Buzău, la o adâncime de 133 de kilometri. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), un cutremur cu magnitudinea 3.5 pe scara Richter a fost înregistrat la ora 14:22.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (14km), Covasna (38km), Întorsura Buzăului (40km), Vălenii de Munte (51km), Târgu Secuiesc (53km).

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad(e) Mercalli.

Cutremure de peste 3 grade s-au mai înregistrat în Buzău, în 29 ianuarie şi în 18 februarie. În 5 februarie s-a produs un cutremur de 3,9 grade, iar cel mai mare seism din acest an s-a produs în 9 ianuarie şi a avut magnitudinea de 4,4 grade.

A murit Alexandra, studenta care s-a urcat pe tren să facă o poză și s-a electrocutat... Două mașini s-au ciocnit frontal: Sunt trei victime! Bucăți din autoturisme, împrăștiate pe asfalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x