Antena Căutare

A fost cutremur! Încă un seism s-a produs în România, într-o zonă neoboșnuită. Este al treilea din ultimele 24 de ore

A fost cutremur în România, ar treilea în decurs de doar câteva ore. Ultimul seism s-a înregistrat într-o zonă neobișnuită, în județul Prahova, și a avut cea mai mare magnitudine.

A fost cutremur! Încă un seism s-a produs în România, într-o zonă neoboșnuită. Este al treilea din ultimele 24 de ore
Cutremur în România, al treilea în ultimele ore

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 pe Richter s-a produs miercuri, la ora locală 00:01, în judeţul Prahova, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 196 de kilometri. Cutremurul s-a produs la 45 km Nord de Ploieşti, 50 km Sud-Est de Braşov şi 102 km Nord de Bucureşti.

Trei cutremure în România, în decurs de câteva ore

România a fost lovită de două alte cutremure în ultima zi a lunii iunie, acestea având loc marți seară, în decurs de câteva ore, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Citește și: Val de cutremure în ultima zi a lunii iunie, în România. Două seisme s-au produs în doar câteva ore

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Cristina, o elevă de 10, umilită la Evaluarea Națională! Copila a cedat, chiar în curtea școlii: „Mă furnicau foarte tar... Accident grav! Doi bebeluși, accidentați de un tânăr de 25 de ani, în Prahova! Două mașini s-au ciocnit frontal! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x