Antena Căutare

A fost cutremur! Un seism de mare intensitate a avut loc sâmbătă seara

A fost cutremur în România, sâmbătă seara. Seismul a avut loc în judetul Buzau și a măsurat  3.1 grade pe scara Richter, fiind înregistrat la o adâncime de 62km.

A fost cutremur în România, sâmbătă seara. Seismul a avut loc în judetul Buzau și a măsurat 3.1 grade pe scara Richter, fiind înregistrat la o adâncime de 62 km.

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunţat că, sâmbătă seara , s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 3.1 pe scara Richter.

Seismul a avut loc la ora 17:14, în judeţul Buzău, la o adâncime de 62 de kilometri.

În ultimele trei zile au avut loc nu mai puțin de cinci cutremure, cel mai mare ca intensitate, de 3,5 grade pe scara Richer, fiind înregistrat joi, 18 octombrie.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră! Cum se va face plata pensiilor și a salariilor în 2019... Panică în Capitală! Bărbat rănit și transfortat la spital, după ce a fost împușcat de polițiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x