Antena Căutare

A fost făcut anunțul! Guvernul pregăteşte o nouă LEGE: la câţi ani vei putea ieşi la pensie

Guvernul pregăteşte o nouă modificare la legea privind sistemul unitar de pensii. Din păcate, veştile nu sunt deloc bune pentru români! 

Guvernul pregăteşte o nouă modificare la legea privind sistemul unitar de pensii. Din păcate, veştile nu sunt deloc bune pentru români!

Astfel, potrivit unui proiect de lege, femeile vor avea posibilitatea de a-şi extinde la cerere vârsta de pensionare cu doi ani, de la 63 la 65 de ani.

Iniţiatorii schimbări îşi motivează proiectul motivând că sunt multe femei care şi-ar dori să rămână în activitate după vârsta de 63 de ani.

Tot legat de pensii, un alt proiect a fost adoptat recent de guvern care prevede modificarea vârstei de pensionare a medicilor la 67 de ani, indiferent de sex.

Pentru că prevederile acestui proiect să intre în vigoare el mai trebuie validat de şeful statului, după care trebuie să fie publicat în Monitorul Oficial.

Anunţul făcut de meteorologi: Ce se întâmplă cu vremea. PROGNOZA METEO pentru weekend... Nu vei pleca nici la munte, nici la mare? Poți merge la Festivalul ''Micul cel mare'' în București, pe 1 mai. Surprizele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x