Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

A fost prins bărbatul care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu. Agresorul este audiat în aceste momente

Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican a fost prins și este audiat de polițiști, întrucât fostul vice prim-ministru a depus plângere împotriva lui, anunță Poliția Capitalei. 

A fost identificat bărbatul care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu. Jandarmeria, apel public pentru găsirea lui

UPDATE 19:30: Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican a fost prins și este audiat de polițiști, întrucât fostul vice prim-ministru a depus plângere împotriva lui, anunță Poliția Capitalei.

Conform Jandarmeriei, agresorul lui Voican Voiculescu are 65 de ani și nu are antecedente la adunări publice.

Bărbatul nu a fost, însă, prins, iar reprezentanții Jandarmeriei au declarat că agresorul nu era cunoscut cu antecedente la adunările publice.

Primele imagini cu momentul în care Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o cârjă în cap, în Piața Universității: ”Nu îţi este ruşine, criminalule? Du-te la puşcărie. Ai tupeu să vii aici?“

”Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Recomandari