Antena Căutare

A fost prins bărbatul care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu. Agresorul este audiat în aceste momente

Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican a fost prins și este audiat de polițiști, întrucât fostul vice prim-ministru a depus plângere împotriva lui, anunță Poliția Capitalei. 

A fost prins bărbatul care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu. Agresorul este audiat în aceste momente
A fost identificat bărbatul care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu. Jandarmeria, apel public pentru găsirea lui

UPDATE 19:30: Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican a fost prins și este audiat de polițiști, întrucât fostul vice prim-ministru a depus plângere împotriva lui, anunță Poliția Capitalei.

Conform Jandarmeriei, agresorul lui Voican Voiculescu are 65 de ani și nu are antecedente la adunări publice.

Bărbatul nu a fost, însă, prins, iar reprezentanții Jandarmeriei au declarat că agresorul nu era cunoscut cu antecedente la adunările publice.

Primele imagini cu momentul în care Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o cârjă în cap, în Piața Universității: ”Nu îţi este ruşine, criminalule? Du-te la puşcărie. Ai tupeu să vii aici?“

”Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Calendar ortodox, 22 decembrie. Sărbătoare mare pentru creștinii ortodocși! Ce sfânt român prăznuim?... Planurile de distracție ale turiștilor, distruse de vântul puternic. Pârtiile au fost închise din cauza rafalelor, iar m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x