Antena Căutare

A fost la un pas să își omoare în bătaie bebelușul. Bărbatul nu mai are voie să fie tată în următorii 12 ani

Un bărbat din Argeş şi-a pierdut dreptul de a fi părinte după ce şi-a bătut crunt bebeluşul de doar câteva luni. Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor, iar, pe lângă această pedeapsă, individul a pierdut şi drepturile părinteşti asupra viitorilor copii pentru următorii 12 ani.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani,a fost trimis în judecată în luna octombrie a anului trecut, în stare de arest. Scandalul l-a provocat în casa unor vecini, după un grătar.

Băut și furios, și-a lovit concubina chiar în fața gazdelor. Bebelușul, de doar șapte luni, a început să plângă. Bărbatul l-a lovit de mai multe ori, în zona feței și a capului. Copilul a ajuns la spital, în stare gravă.

În fața anchetatorilor, bărbatul și-a recunoscut faptele, iar magistrații l-au condamnat la șapte ani de închisoare și i-au limitat anumite drepturi, timp de cinci ani. Aici au încadrat și drepturile părintești.

Cu alte cuvinte, dacă în următorii ani, va deveni tată biologic, nu va putea să își vadă copilul, nu va putea să aibă relații personale cu el și nici să decisă asupra educației acestuia. Totodată, nu poate administra niciun bun al minorului.

Magistrații au cerut recoltarea de probe biologice, ce vor fi trecute în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare.

Individul nu are de plătit daune morale pentru că, în mod surprinzător, mama bebelușului pe care a fost la un pas să-l omoare nu s-a constituit parte civilă în proces.

Sursa: Antena 3

Rasismul localnicilor din Ditrău a ajuns subiect de știri în întreaga lume. Cei doi srilankezi continuă să creadă: "... Ministerul Sănătăţii va modifica normele de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală, acestea nefiind actuali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x