Antena Căutare

A fost la un pas să se omoare și să-i bage în mormânt pe alți patru tineri! Bolidul s-a transformat într-un morman de fiare. Scene dramatice pe o şosea din Giurgiu!

Scene dramatice pe o şosea din Giurgiu! Un şofer teribilist şi ameţit de aburii alcoolului a vrut să-şi omoare patru prieteni. Au scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, dintr-un accident extrem de grav. Maşina în care se aflau s-a făcut zob, după ce a intrat într-un pod şi într-un gard.

Un morman de fiare şi roţi azvârlite la câţiva metri. Este dezastrul rămas după accident. Şoferul s-ar fi apropiat prea mult de autoturismul din faţă şi nu a mai putut stăpâni maşina. A tras violent de volan. S-a izbit cu putere de un cap de pod şi apoi a intrat într-un gard.

Au fost clipe dramatice, spun martorii. Atât şoferul, cât şi cei patru pasageri au fost la un pas de moarte. O minune a făcut să supravieţuiască.

Toţi au ajuns însă la spital, cu răni grave. Şoferul ar fi avut pedala de acceleraţie apăsată la maximum când a provocat accidentul.

În plus, poliţiştii au descoperit că era şi băut. Etilotestul a arătat o alcoolemie de 0.55 în aerul expirat. S-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă. El va fi cercetat şi pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

Incendiu de proporții pe aeroportul Otopeni! Sute de persoane de la terminalul Plecări au fost evacuate - VIDEO... Și-a dedicat viața îngrijirii fratelui său bolnav. Au murit împreună, blocați în casa cuprinsă de flăcări. Mai multe fam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x