Antena Căutare

A fost potop la Timișoara! Furtuna a lăsat în urmă copaci rupti și bucăți de acoperiș prăbușite pe mașini. Video

A fost potop în Timișoară sâmbătă după-amiază, după ce o ploaie puternică, însoțită de furtună și de grindină, a rupt copaci și a distrus mai multe acoperișuri. 

A fost potop în Timișoară sâmbătă după-amiază, după ce o ploaie puternică, însoțită de furtună și de grindină, a rupt copaci și a distrus mai multe acoperișuri.

În imaginile publicate de opiniatimisoarei.ro se vede cum cerul s-a întunecat, iar vântul a suflat cu putere încât a smuls acoperișurile și a doborât copacii. S-au înregistrat rafale puternice, a bătut gheața, în mai multe zone strazile s-au umplut de apa, iar șoferii au fost nevoiti sa traga pe dreapta.

De altfel, meteorologii au emis o avertizare de tip Cod Galben pentru Timisoara si zonele din imprejurimi, valabil pana la orele 17.00. In acest interval, erau asteptate averse, vant puternic si descarcari electrice, mai notează sursa citată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: Meteoplus

Părintele Constantin Necula dezvăluie care sunt, de fapt, păcatele oamenilor: “Mai bine plângi la spovedanie decât să râ... UPDATE: Rezultate Loto 6/49 azi, tragerea specială de Paște. Trageri duble Loto, Joker, 5/40...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x