Antena Căutare

A fost un adevărat MĂCEL! Imagini NOI de la accidentul de pe Autostrada Soarelui

Noi imagini terifiante au apărut de la tragedia de pe autostradă. Şoferii care au avut norocul să scape nevătămaţi au filmat scene cutremurătoare cu răniţii şi maşinile făcute praf.

Noi imagini terifiante au apărut de la tragedia de pe autostradă. Şoferii care au avut norocul să scape nevătămaţi au filmat scene cutremurătoare cu răniţii şi maşinile făcute praf.

Unul dintre răniţii internaţi la Spitalul Floreasca în urma carambolului de pe Autostrada Soarelui a murit, sâmbătă seară, au declarat reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii.

UPDATE 19:24 - Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au declarat pentru .Mdiafax că unul dintre răniţii internaţi la Spitalul Floreasca în urma carambolului de pe Autostrada Soarelui a murit, sâmbătă seară, fiind vorba de o femeie, aceasta fiind în starea cea mai gravă.

ISU Călărași a activat planul roșu de intervenție pentru accidentul în lanț înregistrat sâmbătă dimineață pe A2, la kilometrul 67, în apropiere de Lehliu, în care au fost implicate cel puțin de 29 autovehicule, până la această oră fiind confirmat decesul a trei persoane iar numărul răniților a ajuns la 50. Departamentul pentru Situații de Urgență pune la dispoziție două numere de telefon pentru familiile celor implicați în accident: 021.264.85.15 și 021.264.85.16.

Funcționau sau nu panourile “Atenţie ! km 96 – km 117+500 limită de viteză 60 km/h!” în momentul măcelului de pe A2? CNA... „Părinte, care este diferența dintre curvie și preacurvie?”: dilema unui tânăr credincios. Ce i-a răspuns preotul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x