Căutare Live

Culmea tupeului! Un hoț din Mehedinţi a furat o autospecială, chiar de sub nasul poliţiştilor! Cum a fost posibil

Un hoţ cu antecedente, dintr-un oraş din Mehedinţi, a furat chiar de sub nasul poliţiştilor o autospecială, în timp ce era audiat, şi a fugit cu ea.

Agenţii au pus însă repede mâna pe el şi l-au reţinut. Bărbatul fusese prins fix în momentul în care voia să spargă un autoturism.

Cum era prima noapte de Crăciun, iar oamenii din zonă petreceau în case, individul, hoţ de profesie, a profitat şi a decis că e momentul să spargă o maşină. Numai că planul i-a fost dat peste cap când poliţiştii l-au prins în flagrant.

L-au dus la audieri, însă nu s-a potolit. I-a păcălit pe agenţi că vrea să fumeze o ţigară şi a luat-o la fugă. Cu tot cu autospeciala poliţiei.

Aventura individului s-a încheiat după vreo două sute de metri. El şi-a petrecut 24 de ore în spatele gratiilor. Poliţiştii spun că a apucat să spargă patru autoturisme. Culmea, individul a furat şi dintr-o maşină funerară!

În plus, se pare că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, nu ar fi avut nici permis de conducere. Şi nu este la prima ispravă. La începutul lunii, el a fost prins în timp ce împingea un autoturism furat spre o benzinărie. Maşina o luase din curtea unui hotel, după ce se dăduse garda de corp a unei cântăreţe de manele. Nici agenţii fentaţi de hoţ nu au scăpat de ancheta superiorilor. Acum, individul urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din „Observator”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... ANPC reaminteşte drepturile pasagerilor pe transportul aerian, atunci când călătoresc în state membre UE sau cu o compan...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri