Antena Căutare

UPDATE! A inceput batalia pentru parcarile rezidentiale. Un sofer cauta, in medie, zece minute un loc pentru a-si lasa masina

Un loc de parcare in fata blocului e mai pretios decat aurul in marile orase. In Bucuresti, spre exemplu, sase masini se lupta pentru acelasi spatiu. O situatie ce nu s-a schimbat in ultimii trei ani. Un sofer cauta, in medie, timp de zece minute sa gaseasca un loc de parcare in orice oras mare din Romania.

Daca in zonele centrale parcarile private au rezolvat cat de cat situatia, in zonele rezidentiale problema ramane la fel de grava. Batalia pentru un loc de parcare este la fel de crancena ca in urma cu trei ani. Atunci, noua oameni concurau pentru un loc de parcare.

In prezent, in Bucuresti sunt inmatriculate peste 1,7 milioane de autoturisme, la care se adauga cele venite din provincie.

Numarul parcarilor de resedinta pentru care s-a emis autorizatie este de 270.000. In sectorul 3 exista peste 50.000 de locuri de parcare. La polul opus se afla locuitorii sectorului 1, care au la dispozitie numai 8.000 de locuri.

Pana pe 31 martie, proprietarii de autoturisme trebuie sa depuna actele necesare si sa plateasca taxa pe 2013 pentru locul de parcare. Sumele sunt cuprinse intre 37 si 77 de lei.

Presedintele CCR, Constantin Zegrean, a fost operat la sold... Procurorii au deschis un dosar de urmarire penala pentru ucidere din culpa in cazul elevei aflate in tabara la Busteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x