Antena Căutare

A inceput bursa locurilor de vanzare in camin: Vezi preturile!

Inceperea unui nou an universitar le ridica probleme studentilor din provincie care aleg sa stea in camin. Desi repartizarile inca se desfasoara in aceasta perioada, multi studenti se orienteaza deja pentru cumparea unui loc in camin in conditiile in care nu vor primi cazare de la facultate.



In topul listei de preturi se afla un loc de camin in campusurile Medicinei, acolo un loc costa 700 de euro, iar o camera aproape 1200.

De asemenea, un loc in caminul A1, cel mai luxos camin din campusul Grozavesti, costa aproximativ 500 de euro. Camerele au baie in camera si balcon, caminul fiind construit de doar doi ani. In celelalte camine al Grozavestiului, conditiile sunt mai modeste, dar preturile vehiculate se invart in jurul valorii de 300 de euro.

La o statie de tramvai departare, in complexul de cazare Leu, muncitorii muncesc de zor pentru restaurarea caminelor. Daca anul trecut caminele nu avea termopane, de anul acesta locurile vor fi la mare cautare.

Desi este unul dintre cele mai mari campusuri din Capitala, Agronomia nu ofera conditii foarte bune de cazare, cu exceptia a doua camine ce apartin ASE-ului care, care functioneaza in regim hotelier. Camerele destinate studentilor de la Agronomie sunt insa foarte aglomerate, cu 3, 4, 6 sau chiar 14 locuri in camera, ceea ce scade pana la 250 de euro un loc in camin.

Foto: Intact Images

Divortul cauzeaza caderea parului lfemeilor!... Hot de fier vechi, impuscat in gara Ploiesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x