Antena Căutare

A inceput goana dupa brazii de Craciun

Nimic nu se compara cu mirosul unui brad adevarat, inalt si bogat, cum numai in povesti mai citesti si numai in filme mai vezi. Suntem cu totii in cautarea unui asemenea pom de Craciun. Iar oferte sunt multe. Brazii s-au pus deja in vanzare, la preturi felurite, in functie de marime si aspect.

In piete, totul se negociaza. Cei mai cautati brazi sunt cei "desi" si, negresit, naturali. Cam asta vrea toata lumea.

In pietele din Targu-Mures, brazii pornesc de la 40 de lei, dar pot ajunge si la 150 de lei.

Nici in Brasov n-ai loc s-arunci un ac in piete. Sunt oferte cu duiumul. De exemplu, un brad la 1,80 m, poate fi negociat pana la 40 de lei, iar unul de trei metri, poate fi scos si la 120 de lei.

Cei mai multi brazi sunt adusi din pepinierele din Onesti sau Harghita. Cei veniti din Danemarca, spre exemplu, pornesc de la 150 de lei pentru cei de doi metri si, pentru inca patru metri, pot ajunge si la 400 de lei.

In Medias, in schimb, cam bate vantul. In piata, de dimineata, doar 15 brazi erau scosi la vanzare. Au fost adusi din Germania si costa 230 de lei bucata. Oamenii au venit si au plecat. Dar mai au timp sa incerce. Mai sunt 12 zile pana la Craciun.

Romanii de la oras isi doresc tot mai mult produse de lux... Viscolul a facut ravagii in toata tara! Urmeaza temperaturi de pana la minus 26 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x