Antena Căutare

A inceput goana dupa miei! Vezi care sunt preturile la carne in unele zone din tara!

E saptamana Patimilor pentru miei. In numele traditiei, milioane de animale au fost sacrificate si asteapta sa fie cumparate. Mai sunt doar patru zile pana la Pasti, iar in pietele din toata tara a inceput goana dupa miei.

Insa, in unele zone din tara, mielul e doar pentru. gustat. La Suceava, de exemplu, se vinde mielul de lux, care costa chiar si 35 de lei pe kilogram, in supermarket. Si mielul craiovean este destul de piperat - 29 de lei kilogramul. Cel mai ieftin este mielul din Buzau - 18 lei pe kilogram.

Indiferent de pret, un lucru e clar. Nu ducem lipsa de miei. Peste 4 milioane de animale au fost sacrificate special pentru Paste. Din belsug pentru toata lumea, chiar daca peste jumatate au plecat deja spre export.


Primaria Arad vrea sa cheltuiasca 170.000 de euro pe trei tobogane... Seful Camerei de Comert Bucuresti, Sorin Dimitriu, internat pentru o criza cardiaca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x