A început să tragă focuri de armă de pe balcon. Bărbatul s-a certat cu partenera de viață, o româncă

Un italian în vârstă de 52 de ani a fost producătorul unei scene ieșite din comun, după ce s-a certat cu partenera sa de viață, o româncă. Acesta i-a îngrozit pe localitarii din centrul localității Nardo’, din Puglia .

Un italian în vârstă de 52 de ani a fost producătorul unei scene ieșite din comun, după ce s-a certat cu partenera sa de viață, o româncă. Acesta i-a îngrozit pe localitarii din centrul localității Nardo’, din Puglia .

După ce s-a certat cu româncă, bărbatul a ieșit pe balcon casei și a început să tragă focuri de armă cu o pușcă pe care o deținea în mod ilegal.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 10 august. Bărbatul, un electrician, a luat o pușcă, a ieșit pe balcon și a început să tragă focuri de armă. Furios pe femeia cu care tocmai se certase, acesta a speriat toți locatarii cartierului.

Locuitorii au sunat imediat la numărul de urgență, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție. Aceștia l-au dezarmat pe bărbat și l-au arestat pentru deținere ilegală a unei arme de foc.

În mașina bărbatului a mai fost găsită o altă pușcă. Cele două arme, de tip Breda și Beretta, aparțineau unui bărbat care a murit în timpul unui zbor din Belgia spre Nardò. Acestea făceau parte dintr-o colecție de 15 puști, din care lipseau două. În casa bărbatului au mai fost găsite și 110 cartușe.

Italianul în vârstă de 52 de ani a fost declarat în arest la domiciliu.

Ultimele știri