Căutare Live

A inceput sesiunea de toamna a Bac-ului. Afla povestea Georgetei, fata care a fost eliminata in iunie de la liceul Dimitrie Bolintineanu

Absolventii de liceu care n-au luat BAC-ul se intorc, azi, in banci. Incepe sesiunea de toamna a examenului. In total, peste 87.000 de candidati s-au inscris la probele din urmatoarele zile

Acum doua luni au fost scene de film in centrul Bucurestiului, chiar in fata liceului Dimitrie Bolintineanu. Motivul: BAC-ul s-a dat cu mita.

Multi elevi au fost eliminati chiar daca, spun ei, au fost nevinovati. La fel a patit si Georgeta. “Cand am iesit din sala, toti elevii am fost perchezitionati de catre politie. Au gasit asupra mea castile, nu ma gandeam ca o sa se intample ceva, politistii mi-au spus ca daca o sa se dovedeasca ca n-am fost vinovata si nu le-am folosit in nici un fel, totul o sa fie bine”, a spus eleva.

Insa numai bine nu a fost. Din cauza unei perechi de casti fata a fost eliminata de la BAC. “La a doua proba am aflat ca nu mai pot sa intru”, a zis fata. “Este vorba de un abuz, cred ca organele de politie nu-si aveau rostul sa perchezitioneze copiii, SRI-ul nu avea rostul sa intre peste ei in salile de examen”, a spus, nervoasa, mama Georgetei.

Eliminarea de la bacalaureat, aduce la pachet si interdictia de a mai sustine examenul trei sesiuni la rand. Disperati, parintii Georgetei au batut la toate usile Ministerului Educatiei. Au otinut o derogare prin care tanara poate sa dea BAC-ul chiar in sesiunea de toamna.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Gigi Becali face orice ca sa-si recapete libertatea. Ar putea lucra, in penitenciar, ca cizmar...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri