Antena Căutare

A încercat să iasă din parcare, dar a ajuns la disperare! O şoferiţă s-a răzbunat pe maşina care i-a stat în cale: "Doamnă, dar nu le rupe!"

Supărată că nu poate ieşi cu autoturismul din parcarea unui magazin din Suceava, o femeie s-a răzbunat pe maşina care i-a stat în cale.

Supărată că nu poate ieşi cu autoturismul din parcarea unui magazin din Suceava, o femeie s-a răzbunat pe maşina care i-a stat în cale.

Un trecător a filmat-o când încercările eşuate au dus-o la culmea disperării. Aşa că l-a pedepsit pe "vinovat": a coborât de la volan şi a rupt un ştergător şi o oglindă de la maşina care a deranjat-o.

Toată scena a fost filmată de câţiva martori oculari şi postată pe reţelele de socializare. Dacă proprietarul păgubit va depune plângere la Poliţie, pe numele şoferiţei nervoase s-ar putea întocmi dosar penal pentru distrugere.

Momentul, în materialul video de mai sus!

Nu ai cum să nu râzi! Un tată din Marea Britanie parodiază selfie-urile fiicei sale. Imaginile au devenit virale... Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât media ultimilor 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x