Antena Căutare

A încercat să treacă vama ilegal. Unde a fost ascuns tânărul de 17 ani

Polițiștii de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota  au descoperit un adolescent de 17 ani ascuns în compartimentul de marfă al unei dubițe. Unchiul acestuia a încercat să îl scoată în mod ilegal din țară deoarece tânărul nu avea procură.

Polițiștii de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit un adolescent de 17 ani ascuns în compartimentul de marfă al unei dubițe. Unchiul acestuia a încercat să îl scoată în mod ilegal din țară deoarece tânărul nu avea procură.

Tânărul a fost ascuns în partea din spate a compatimentului de marfă al dubiței conduse de bărbatul de 31 de ani.

„La cercetări, şoferul a declarat faptul că a recurs la această metodă întrucât nu poseda procură din partea părinţilor minorului, stabiliţi în Germania, pentru a-l scoate pe acesta din ţară”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tânărul a fost predat Centrului de Primire Minori din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Arad, până când părinții acestuia vor ajunge în România, în timp ce șoferul este cercetat pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Un subofițer de la ISU, prins în flagrant când lua mită! Pentru ce a cerut 5.000 de lei... Alertă! Cod portocaliu de inundații extins în România! Județele aflate în pericol, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x