Antena Căutare

A lăsat-o într-o baltă de sânge, apoi a pus filmulețul cu atacul sălbatic pe internet, să se mândrească: „Ăsta sunt eu!”

Bătută cu sălbăticie și lăsată într-o baltă de sânge, chiar de iubit! O tânără din Ilfov a trăit clipe de coșmar într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov. Camerele de supraveghere au filmat întreaga scenă.

Bătută cu sălbăticie și lăsată într-o baltă de sânge, chiar de iubit! O tânără din Ilfov a trăit clipe de coșmar într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov. Camerele de supraveghere au filmat întreaga scenă.

Atacul ar fi loc în luna noiembrie, în curațătoria în care lucra femeia. Iubitul ei, un bărbat masiv, puternic, o lovește cu pumnii și picioarele, până ce tânăra se prăbușește, lovindu-se de ușa unei mașini de spălat, relatează observator.tv.

Bătaia nu se oprește acolo. Bărbatul a continuat să o lovească, până a văzut că iubita lui nu a mai mișcat. Relaxat, a plecat, ca și cum scena nu s-ar fi întâmplat.

După ce a reușit să obțină imaginile de pe camerele de supraveghere din spălătorie, nu le-a distrus, din contră, le-a postat pe rețelele sociale, adăugând la descriere: „Ăsta sunt eu!”

VIDEO| Un copil cu dizabilități a fost strâns de gât și bătut cu sălbăticie de colegi: „Bă, îl omori. Nu îl mai strânge ... Avalanșă în Bucegi! Salvamontiștii au confirmat moartea unui om. Căutări disperate, ar mai putea exista o victimă!...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x