Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

A lăsat-o într-o baltă de sânge, apoi a pus filmulețul cu atacul sălbatic pe internet, să se mândrească: „Ăsta sunt eu!”

Bătută cu sălbăticie și lăsată într-o baltă de sânge, chiar de iubit! O tânără din Ilfov a trăit clipe de coșmar într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov. Camerele de supraveghere au filmat întreaga scenă.

Bătută cu sălbăticie și lăsată într-o baltă de sânge, chiar de iubit! O tânără din Ilfov a trăit clipe de coșmar într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov. Camerele de supraveghere au filmat întreaga scenă.

Atacul ar fi loc în luna noiembrie, în curațătoria în care lucra femeia. Iubitul ei, un bărbat masiv, puternic, o lovește cu pumnii și picioarele, până ce tânăra se prăbușește, lovindu-se de ușa unei mașini de spălat, relatează observator.tv.

Bătaia nu se oprește acolo. Bărbatul a continuat să o lovească, până a văzut că iubita lui nu a mai mișcat. Relaxat, a plecat, ca și cum scena nu s-ar fi întâmplat.

După ce a reușit să obțină imaginile de pe camerele de supraveghere din spălătorie, nu le-a distrus, din contră, le-a postat pe rețelele sociale, adăugând la descriere: „Ăsta sunt eu!”

Recomandari