Antena Căutare

A lovit cu maşina intenţionat o adolescentă de 14 ani, apoi a abandonat-o pe marginea drumului

Un bărbat în vârstă de 52 ani din localitatea Mărunţei, judeţul Olt a lovit intenţionat cu maşina o fată în vârstă de 14 ani, apoi a fugit de la locul faptei.

A lovit cu maşina intenţionat o adolescentă de 14 ani, apoi a abandonat-o pe marginea drumului
A lovit intenționat cu mașina o fată de 14 ani, apoi a abandonat-o

Un bărbat aflat la volanul unui autoturism, a urmărit o adolescentă şi în momentul în care a ajuns în spatele ei, în urma unor schimburi de replici, a accelerat, lovind-o pe fată. Tânăra mai era însoțită de o prietenă.

A tușit intenționat în metrou pentru a testa reacția oamenilor, care nu a întârziat să apară. Ce au făcut cei prezenți

Poliţiştii au stabilit că la mijloc a fost un conflict spontan, cei doi necunoscându-se anterior. După ce a lovit-o, a abandonat-o pe marginea drumului, părăsind locul accidentului.

Ulterior bărbatul a fost identificat de poliţişti cu ajutorul înregistrărilor de pe o cameră video a sistemului de monitorizare din localitate.

Ce au declarat polițiștii

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au cercetat împrejurările producerii unui eveniment rutier. În urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Maruntei, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 546, a accidentat o minoră, de 14 ani, din localitate, după care a plecat de la locul producerii accidentului, fără a încuviinţa poliţia. Poliţiştii au identificat bărbatul la domiciliul său. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate a reieşit faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat“, a transmis IPJ Olt.

Bătrână de 79 de ani, spulberată de o mașină, în București. Traficul rutier, dat peste cap

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile. Fata a fost transportată la spital.

Asociaţia Elevilor din Constanţa solicită închiderea şcolilor pentru a reduce riscul de contaminare cu coronavirus... Școala a devenit traumatizantă pentru elevi! Un test la biologie i-a înfuriat pe părinți. "Materia stufoasă, manual...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x