Antena Căutare

Caz ireal la Iași! A mers să reclame mașina lovită, dar a uitat că nu are permis de conducere

Polițiștii din Iași au fost surprinși de cazul unei femei în vârstă de 34 de ani din oraș. Aceasta a venit să reclame faptul că i-a fost lovită mașina, însă femeia nu deținea permis de conducere. 

Polițiștii din Iași au fost surprinși de cazul unei femei în vârstă de 34 de ani din oraș. Aceasta a venit să reclame faptul că i-a fost lovită mașina, însă femeia nu deținea permis de conducere.

„La data de 20 octombrie, la Poliţia Municipiului s-a prezentat o femeie de 34 de ani, din municipiul Iaşi, pentru a declara o tamponare, survenită în municipiul Iaşi, în care a fost implicată ca şi conducător auto. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Accidentul în care a fost implicată femeia a avut loc pe 20 octombrie, când mașina i-a fost lovită de către un alt autoturism. Cei doi șoferi nu s-au înțeles și au mers la Poliție.

Femaia nu figura în baza de date cu permis de conducere. Documentul nu era suspendat sau anulat, pe numele acesteia nu a fost înregistrat niciodată un permis de conducere.

Aceasta s-a prezentat la Poliție doar cu actul de identitate pentru a reclama incidentul.

Doi bărbaţi din Vâlcea, filmați în timp ce încărcau în microbuzul şcolar mai multe navete de bere... Momentul în care o femeie depășește o coloană pe contrasens și îi cere vatmanului să mute tramvaiul, viral pe Facebook! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x