Antena Căutare

A murit Alexandra, studenta care s-a urcat pe tren să facă o poză și s-a electrocutat

Sfârşit tragic pentru o studentă la arhitectură. Fata, în vârstă de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa în timp ce făcea fotografii pe un vagon de tren, în zona Depoului din Chitila. Nu a observat un fir de înaltă tensiune şi s-a electrocutat. A fost azvârlită pe şinele de cale ferată şi a suferit răni puternice, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Sfârşit tragic pentru o studentă la arhitectură. Fata, în vârstă de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa în timp ce făcea fotografii pe un vagon de tren, în zona Depoului din Chitila. Nu a observat un fir de înaltă tensiune şi s-a electrocutat. Potrivit Observator, a fost azvârlită pe şinele de cale ferată şi a suferit răni puternice, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Nenorocirea s-a petrecut sub privirile colegilor de facultate.

Pasionată de fotografie, Alexandra s-a urcat pe un vagon-cisternă ca să surprindă cele mai frumoase cadre. Însă ce iubea mai mult avea să îi aducă moartea. Fără să-şi dea seama, a atins un cablu de înaltă tensiune. Imediat s-a format un arc electric care a aruncat-o pe şine. Medicii nu au mai putut să o salveze.

Alexandra mai făcuse poze în zonă în urmă cu câteva zile

Scenele înfiorătoare s-au derulat în Triajul din Chitila, unde tânăra de 22 de ani, studentă la arhitectură, venise împreună cu colegii de facultate. Alexandra mai făcuse fotografii în zonă şi acum câteva zile. Ieri însă nu a mai apucat să le posteze pe pagina sa de socializare.

Locuitorii de aici spun că nu este prima oară când oamenii se aventurează să facă fotografii pe vagoanele de tren, fără să ţină cont de pericole.

Alexandra era în anul 5 la Universitatea de Arhitectură din Capitală, iar de anul trecut îşi continua studiile la Universitatea din Genova.

La munte s-a întors iarna. A nins abundent în Bucegi și de Florii va ploua toată țara... A fost cutremur! Seismul de mare intensitate s-a simțit în mai multe zone din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x