Antena Căutare

A murit Laurențiu, cerșetorul absolvent de Politehnică, căzut în patima alcoolului după ce nevasta l-a părăsit

Numele lui era Laurențiu, cerșetor absolvent de Politehnică. În ambele imagini este același om, mort pe străzi, la 44 de ani. Povestea lui Laurențiu a devenit cunoscută după o postare pe Facebook. Bărbatul era respectat, avea casă și familie, până când soția lui a decis să divorțeze. A căzut în depresie, s-a apucat de alcool, iar viața i-a fost distrusă. 

Numele lui era Laurențiu, cerșetor absolvent de Politehnică. În ambele imagini este același om, mort pe străzi, la 44 de ani. Povestea lui Laurențiu a devenit cunoscută după o postare pe Facebook. Bărbatul era respectat, avea casă și familie, până când soția lui a decis să divorțeze. A căzut în depresie, s-a apucat de alcool, iar viața i-a fost distrusă.

Bărbatul de 44 de ani i-a mărturisit femeii care a făcut postarea devenită virală că lumea lui s-a terminat atunci când l-a părăsit soția și că una dintre dorințele lui era să se tundă și să se bărbierească.

Laurențiu s-a stins la 44 de ani, singur, pe străzi. Un fost coleg al său a anunţat decesul acestuia: "Cu regrete sincere... Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi... Slujba de înmormântare la Biserica Sfântul Ilie din Găiești...Dumnezeu să-l odihnească în pace...Miercuri ora 12..."

Un mesaj online l-a făcut pe cerșetorul Laurențiu cunoscut pe internet

Aceste este mesajul care a devenit viral pe rețelele de socializare și care l-a făcut pe Laurențiu cunoscut în mediul online:

“ Apel la umanitate
Vin de pe strada Ion Campineanu, unde, pe treptele unei scari, aproape de iesirea spre Intercontinental, am intalnit un OM.
Il vad cu privirea trista si cu o caserola de ciorba in mana. Gandul ii e departe si il sperii cand ma apropii de el. Varsa ciorba si isi cere mii de scuze, crezand ca m-a stropit. Imi spune:
“Pot sa va pun o intrebare?
Eu cum ies din asta?”

El este Laurentiu, absolvent la Politehnica -Aerospatiala. Are 44 de ani. Povesteste ca a fost un copil sarac si i-a placut sa invete. Imi spune cu rusine ca facultatea trebuia sa fie 5 ani, dar el a terminat in 6. Pana acum un an a lucrat ca inginer si i-a mers foarte bine (M-a rugat daca poate intra pe gmail si mi-a arat poza cu el de cand era bine).
De un an sta pe strazi, e dezamagit ca, de cand l-a lasat sotia l-a cuprins si patima bauturii.
Azi a ales sa dea banii pe o ciorba calda in loc de orice altceva. Isi doreste mult macar sa se tunda si sa se barbiereasca.
M-a rugat sa ii dau voie sa sune pe cineva si a dat pe speaker. Era Mamina, cum ii spune el. L-a recunoscut imediat si l-a intrebat “Ce faci, Laur mami? Ti-a fost frig azi-noapte?” Ea nu il poate ajuta, sta departe si tatal lui nu vrea sa-l primeasca. Ea il roaga sa mearga la un spital, sa aiba cineva grija de el. Dar el imi spune mereu “Cum Dumnezeu ies eu din asta?”

Daca poate cineva sa-l ajute cu ceva, il gasiti pe aceeasi strada astazi. Nu mai are telefon, i l-au furat cand dormea.

Dar din dar se face Rai!

O fată de 16 ani, rănită după ce un geam de la Acvariul din Constanţa s-a spart... Copiii l-au lăsat internat în spital, dar l-au găsit mort într-un pasaj din Capitală: "Nimeni nu l-a băgat în seamă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x