Antena Căutare

A murit „fata fără nume”, spulberată pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Bagdasar Arseni. Medicii fac un apel: „Familia trebuie să afle”

Tânăra spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni din fața Spitalului Bagdasar Arseni a murit, înainte ca cineva să îi descopere identitatea. Medicii lansează un apel către populație, pentru ca trupul tinerei să poată i predat familiei și înmormântat creștinește.

Tânăra spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni din fața Spitalului Bagdasar Arseni a murit, înainte ca cineva să îi descopere identitatea. Medicii lansează un apel către populație, pentru ca trupul tinerei să poată i predat familiei și înmormântat creștinește.

Tânăra de aproximativ de 20 de ani era la prima întâlnire cu un băiat pe care abia îl cunoscuse. Cei doi au fost spulberați pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Bagdasar Arseni, de o mașină condusă de un șofer beat.

Șoferul a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp.

La spital, a început lupta pentru salvarea celor doi. Tânărul, rănit și el, le-a spus medicilor că erau la prima întâlnire și că abia se cunoscuseră. Știa doar că o cheamă Denisa și că mai avea 3 frați, scrie observator.tv.

Tânăra a murit înainte să fie identificată.

Medicii fac un apel public. Oricine ar avea indicii despre identitatea fetei, este rugat să ajute. Familia victimei trebuie anunțată, pentru ca trupul ei să fie ridicat, iar tânăra să fie înmormântată creștinește.

Copii de 10 ani, drogați cu otravă de șobolani și sare de baie. Realitatea pe care nu vrem să o vedem: „Am început cu dr... Accident grav în Constanța! Șoferul, mort de beat, filmat imediat după: „Eu am băut? Tu ai băut!” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x