Antena Căutare

A salvat o mulțime de vieți și, acum, își împărtășește sfaturile românilor! Leon Dănăilă, despre cum te poți feri de cancer: "Oamenii depresivi se pot îmbolnăvi de cancer"

În această seară, în platoul emisiunii ”Răi da` buni” de la Antena Stars, Mihai Morar l-a avut invitat pe Leon Dănăilă, care a vorbit despre modul în care cancerul se poate vindeca.

În această seară, în platoul emisiunii ”Răi da` buni” de la Antena Stars, Mihai Morar l-a avut invitat pe Leon Dănăilă, care a vorbit despre modul în care cancerul se poate vindeca.

"Cancerul este o problemă foarte dificilă, nu este rezolvată încă pe plan mondial, dar cu metodele moderne care există, sunt cancere care pot fi vindecate. În primul rând, probleme operatorii.

Sunt tumori care sunt foarte canceroase. Unele cancere nu au tratament, dar am avut bolnavi care, spre surprinderea mea, s-au vindecat, după operaţie (...) Durata de supravieţuire a unui bolnav cu cancer se poate prelungi foarte mult timp, printr-o luptă continuă şi cu imunoterapie dar şi cu ajutorul bolnavului (...)

Un om dacă este optimist, imunitatea lui creşte, la oamenii depresivi imunitatea scade foarte mult, astfel încât pot căpăta diferite afecţiuni, legate de comportament, dar pot duce şi la infecţii sau apariţia cancerului", a declarat doctorul Leon Dănăilă.

Minunea icoanei rămasă intactă după bombardamente! Mii de oameni s-au închinat la Maica Domnului Iordăniţa, adusă în Buc... Furnizorii de apă, gaz sau curent nu au instalată aplicaţia INFP de alertă, în cazul unui cutremur. Gazul nu va putea fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x