Antena Căutare

A sunat clopotelul in scolile din toata tara. Vezi care e structura semestrului II!

Dupa trei saptamani de vacanta, astazi a sunat din nou clopotelul. A inceput semestrul II.

Vestea buna e ca a mai trecut o zi pana la urmatoarea vacanta. Ea va incepe pe 6 aprilie si se va termina pe 14. Pana atunci, cursuri, cursuri si iar cursuri.

Ar mai fi totusi o perioada mai de respiro. Saptamana 1 - 5 aprilie, numita “Saptamana Altfel”, este dedicata activitatilor extracuriculare si extrascolare, in cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".

In aceeasi perioada, insa, mai exact intre 2-7 aprilie, sunt programate etapele nationale ale olimpiadelor pe discipline. Dupa vacanta de primavara, in intervalul 6-14 aprilie, urmeaza o perioada de foc, cu teze si simulari pentru testele nationale si pentru Bacalaureat. Tezele din semestrul II se sustin, de regula, pana pe 25 mai.

foto: Intact Images

Copilul care a cazut ieri in Somesul Mic, cautat de scafandri. Echipajele au taiat gheata cu o drujba... Ancheta la Huedin, in cazul de sinucidere a doi oameni, mama si fiu. Nimeni nu isi poate explica ce i-a impins pe cei do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x