Antena Căutare

A trecut pe galben și a fost tras pe dreapta! Ce a descoperit polițistul când a vrut să-l amendeze pe șofer e uluitor: "Nu îmi venea să cred!"

A condus 40 de ani fără permis şi ar mai fi condus şi de-acum încolo, dacă nu ar fi trecut pe culoarea galben a semaforului şi ar fi fost tras pe dreapta de poliţişti!

A condus 40 de ani fără permis şi ar mai fi condus şi de-acum încolo, dacă nu ar fi trecut pe culoarea galben a semaforului şi ar fi fost tras pe dreapta de poliţişti!

Agenţilor din Câmpulung nu le-a venit să creadă că bărbatul de 61 de ani nu a avut niciodată permis de conducere. Culmea este că omul a condus aşa nu doar în ţară. Tot fără permis a văzut şi câteva ţări din Europa.

Bărbatul de 61 de ani nu a respectat culoarea semaforului şi asta a atras atenţia poliţiştilor. Ce au descoperit oamenii legii i-a uimit.

"De 40 de ani conduc. Am avut 20, 30 de maşini. Ce Dumnezeu! Am permis din 1978, nu m-au oprit aia în Franța, în Germania", ar fi susținut omul în fața oamenilor legii.

În sistemul informatic nu există niciun document care să confirme spusele bărbatului. Dar asta nu îl împiedică să susţină -sus şi tare - că are dreptul să conducă pe şosele.

Bărbatul, fost militar, trebuie acum să demonstreze că a obţinut la un moment dat permis de conducere. Până atunci, poliţiştii i-au deschis dosar penal.

Vești senzaționale pentru mii de români! Se dau mai mulți bani! Ce trebuie să faci ca să primești 2.250 de lei de la sta... Destin frânt la doar 27 de ani! Un tânăr din Arad a murit după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x