Antena Căutare

A treia româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru a fost găsită. Copila a fost ucisă împreună cu mama ei

A treia româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru a fost găsită! Trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac, la 20 de kilometri de Nicosia. Copila, al cărei tată este român, a fost omorâtă împreună cu mama ei, de origine filipineză.

A treia româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru a fost găsită! Trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac, la 20 de kilometri de Nicosia. Copila, al cărei tată este român, a fost omorâtă împreună cu mama ei, de origine filipineză.

După două luni de căutări, ancheta în cazul criminalului în serie din Cipru a ajuns la final. Ultima victimă a fostului militar de 35 de ani a fost găsită. Ieri după-amiază, trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac izolat de pe insulă.

Copila era învelită într-un cearşaf de care era legat un bloc de ciment. Se afla la 6 metri sub apă, în lacul Memi. Membrii echipelor de căutare au găsit-o după ce au primit indicaţii de la criminal.

Sierra era fiica unei femei din Filipine, ucisă şi ea de acelaşi individ. Fata era pe jumătate româncă. În urmă cu două luni, tatăl ei a vorbit cu lacrimi în ochi în faţa jurnaliştilor din Cipru.

„Nu pot să dorm nopţile. În mintea mea persistă întrebarea. Unde este copilaşul, unde este copilaşul meu? Vreau să o găsesc în viaţă. Nu vreau nimic altceva”, spunea tatăl fetei, Adrian Seucaliuc, tatăl Sierrei.

Printre cele şapte victime ale criminalului s-a numărat o altă româncă împreună cu fiica ei. Livia Bunea şi Elena Natalia au fost date dispărute în septembrie 2016. Iar trupurile lor au fost scoase dintr-un lac toxic, în urmă cu aproximativ o lună. La cererea familiei, ele vor fi înmormântate azi în Cipru. Soţul româncei a anunţat că va da în judecată atât ucigaşul, cât şi statul cipriot. Bărbatul susţine că neglijenţa poliţiei a dus la pierderea unor vieţi omeneşti.

Ulimă oră: Cursă cu probleme. Zeci de oameni sunt blocaţi pe aeroport, de mai bine de 17 ore!... Evaluare Națională, raport MEN: câți elevi reușesc să ia peste 5 la examen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x