Antena Căutare

A venit iarna! Zapada de 10 cm la Predeal, risc de avalansa in Bucegi!

In toata tara, tempreturile au coborat foarte mult. Iar in judetele Brasov si Prahova ninge de ore bune. Zeci de TIR-uri au ramas blocate pe Cheia, iar in zona Bran-Moeciu se circula cu dificultate. Salvamontiştii avertizeaza turistii sa nu se aventureze pe munte, din cauza ca stratul de zapada este instabil.

UPDATE 16.30: Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Daniel Radu, circulatia rutiera pe DN 1 A Ploiesti - Brasov a fost reluata, dupa ce in zona s-a intervenit cu materiale antiderapante, astfel incat TIR-urile sa-si poata relua deplasarea.

UPDATE 14.30: Zapada si poleiul au dat peste cap traficul pe DN 1 A. De la Cheia la Brasov drumul este aproape impracticabil pentru autovehiculele grele.

Traficul pe DN 1 A a fost blocat ore bune azi-noapte la iesirea din Prahova spre Brasov, din cauza unor TIR-uri care nu au putut inainta din cauza zapezii depuse pe carosabil.

Stratul de zapada atinge 10 centrimetri la Predeal, iar in zona Cheia mai multe autotrenuri au ramas blocate din noaptea de sambata spre duminica.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Zeci de masini au ramas inzapezite si in zona Bran-Moeciu. Mai multe autotrenuri neechipate corespunzator pentru trafic in conditii de iarna au putut inainta, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 73, in zona Bran-Moeciu, judetul Brasov, soferii fiind nevoiti sa traga masinile pe marginea drumului si sa astepte.

Telecabinele din Sinaia si Busteni nu functioneaza din cauza vantului puternic. De asemenea, vremea rea a afectat si traficul feroviar, calea ferata fiind blocata pe un fir, in judetul Brasov, din cauza crengilor cazute pe sine.

Racirea vremii continua

Racirea vremii continua, dupa cum a informat Administratia Nationala de Meteorologie. Temperaturile au scazut pana la -5 grade Celsius azi-noapte in Calimani.

Valori cu minus nu s-au inregustrat doar pe crestele muntilor, ci si in localitati. La Bucin, in Harghita, mercurul a ajuns la minus un grad Celsius.

Stratul de zapada in Masivul Bucegi atinge aproximativ jumatate de metru, iar salvamontistii avertizeaza ca in partea superioara a vailor exista risc de avalansa.

Sisu a fost prins de Politie... Romanii intre 30 si 40 de ani, in topul divorturilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x