A zburat recent cu avionul prăbuşit şi dă verdictul: "Adrian Iovan a fost prea încrezător"

Valentin Ialomiţeanu a zburat în urmă cu două săptămâni exact cu avionul în care Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa

Valentin Ialomiţeanu a zburat în urmă cu două săptămâni exact cu avionul în care Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa!

"Am făcut un zbor tehnic de pe Băneasa, ocazie cu care am verificat aparatele, instalaţiile, şi mi-am dat acordul. Singurul lucru pe care l-am reclamat noi era un ADF (sistem de navigaţie - n.r.)", a declarat pilotul, conform spynews.ro.

"Aterizarea s-a făcut destul de lin, fără scuturături, aparatul fiind menţinut destul de bine cu botul în sus", a spus Ialomiţeanu, care presupune că Adrian Iovan a avut mult prea multă încredere în avion în momentul în care a decolat pe o aşa vreme!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri