Antena Căutare

A zis că sunt petarde, dar erau sute de bombe din al Doilea Război Mondial! Descoperire șocantă în gospodăria unui orădean

Descoperire șocantă în gospodăria unui bărbat din Oradea! Peste o mie de bombe din al Doilea Război Mondial au fost descoperite de autorități!

A zis că sunt petarde, dar erau sute de bombe din al Doilea Război Mondial! Descoperire șocantă în gospodăria unui orădean
Descoperire șocantă în gospodăria unui orădean

Un apel la 112 scos la iveală o colecţie impresionantă de muniţie neexplodată, de peste o mie de bombe mai exact, din al Doilea Război Mondial, în gospodăria unui orădean.

Alarma a fost dată chiar de soţia bărbatului, care a solicitat intervenţia echipajelor de salvare, după ce soţul ei ar fi fost rănit de o petardă.

Ajunşi la faţa locului medicii au constatat însă că bărbatul era mult prea grav rănit ca totul să fie de la o simplă pocnitoare. Imediat, forţele de ordine, ajunse şi ele la casa orădeanului, au descoperit nu mai puţin de 1.366 de elemente de muniţie.

Echipajul pirotehnic a ridicat imediat totul. Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal şi va trebui să explice poliţiştilor de unde are acest arsenal.

Se adâncește criza de la Spitalul Floreasca. Unitatea medicală, verificată ”la sânge”: ”Auditul va dura o lună, o lună ș... Imagini terifiante! Sute de animale dintr-un adăpost au murit într-un incendiu, în Buzău | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x