Antena Căutare

A1.ro, lider în topul site-urilor de divertisment din România în luna decembrie

A1.ro este liderul absolut al site-urilor de divertisment autohtone și s-a clasat încă o dată pe prima poziție în categorie, cu aproape 5.000.000 clienți unici în luna decembrie.

antena-1-logo
A1.ro este liderul absolut al site-urilor de divertisment autohtone și s-a clasat încă o dată pe prima poziție în categorie, cu aproape 5.000.000 clienți unici în luna decembrie. | Antena 1

Pentru a 75-a lună consecutivă, platforma de video entertainment și-a menținut primul loc detașat la nivel de vizitatori unici. Și aplicația mobilă Antena 1 a rămas alegerea numărul 1 pentru consumatori, cu 137.309 vizitatori unici în luna decembrie.

A1.ro le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate. Platforma aduce milioane de oameni în mediul online, prin proiecte exclusive și conținut digital care a devenit prima alegere a românilor.

Aplicația Antena 1, lider în SATI

Lansată în luna februarie a lui 2021, aplicația Antena 1 este la rândul ei lider în SATI. Prin intermediul app-ului, fanii pot interacționa cu show-urile favorite direct de pe device-urile lor.

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertaiment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor preferate. Pe categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile TV. Ultimele noutăti și exclusivităti despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului

Grupul Intact, primul loc în top potrivit SATI

Grupul Intact a ocupat primul loc în top, cu 16.657.605 vizitatori unici, în luna decembrie, potrivit SATI.

A1.ro este liderul absolut al site-urilor de divertisment autohtone și s-a clasat încă o dată pe prima poziție în categorie, cu aproape 5.000.000 vizitatori unici în luna decembrie. În această perioadă, A1.ro nu doar că și-a menținut primul loc detașat la nivel de clienți unici, ci aplicația mobilă Antena 1 a fost și ea alegerea numărul 1 pentru consumatori.

Observatornews.ro a înregistrat a 6-a luna consecutivă cu peste 6 milioane de vizitatori unici, aplicația de știri generaliste având a doua cea mai mare audiență din top, conform datelor oferite de către Studiul de Audiența și Trafic Internet.

Totodată, Antena 1 și ObservatorNews sunt de 10 luni consecutive aplicațiile cu cea mai mare audiență din România.

Lansat la începutul lui 2021, CaTine.ro, site-ul de Lifestyle feminin al grupului Intact, a ajuns la a patra lună consecutivă cu peste 1 milion de unici. Interviurile CaTine au devenit virale în mediul online și continuă cu un nou sezon, CaTine - La Masculin.

AS.ro a înregistrat peste 2 milioane de unici, un nou record al site-ului.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment.

Grupul Intact, primul loc în top potrivit SATI. A1.ro este liderul absolut al site-urilor de divertisment... Bobotează 2022: Tradiții și obiceiuri păstrate din bătrâni. Ce nu ai voie să faci în ziua de 6 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x