Antena Căutare

Ancheta la un liceu din Craiova, dupa ce directorii motivau absentele elevilor in schimbul unor servicii personale

La un liceu din Craiova, activitatile extrascolare se petrec in timpul orelor si, mai mult, absentele sunt motivate cat ai clipi din ochi. Nu e vreun regulament intern, ci o practica la una dintre scolile din oras. Asta pentru ca directorii, in timpul liber, sunt DJ. Si cum nu se pot ocupa ei de marketing, si-au pus elevii sa se ocupe. Si nu au dat inapoi in a le cere profesorilor sa le motiveze absentele.

Ziua sunt profesori iar noaptea dau lectii de distractie. Dar oricat de buni ar fi, tot au nevoie de promovare. Si cine e mai nimerit pentru asa ceva decat tinerii cu forte proaspete. In schimbul ajutorului oferit, elevii au cerut sa le fie motivate absentele.

Ei erau trimisi in timpul orelor de curs sa vanta bilete la localul in care directorii erau DJ.

Una dintre diriginte a refuzat sa motiveze absentele si i-a trimis pe copii la director, care i-a trimis inapoi, cu o cerere clara: toate absentele trebuie sa fie motivate de urgenta!

Conducerea Inspectoratului Scolar Dolj a declarat ca va declansa o ancheta la Liceul Henri Coanda, mai ales ca pe acelasi principiu au fost motivate mii de absente pentru zeci de elevi.

FOTO: Intact Images

Hunedoara: Un tanar fotbalist si-a luat adio de la cariera, dupa ce medicii l-au diagnosticat gresit... Una dintre victimele lui Becali in dosarul sechestrarii si-a schimbat declaratia: "Eu am dorit sa intru in portbaga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x