Antena Căutare

Absolventa cu nota 10 la examenul de Bacalaureat și Titularizare a devenit profesoară în liceul unde a studiat. „Mă simt onorată că am reuşit să obţin un post”

A reușit să promoveze examenul de Bacalaureat cu nota zece, iar acum predă în liceul în care a învățat. După ce a promovat prima și examenul de titularizare, postul de învățător a venit imediat.

A reușit să promoveze examenul de Bacalaureat cu nota zece, iar acum predă în liceul în care a învățat. După ce a promovat prima și examenul de titularizare, postul de învățător a venit imediat.

Patru ani a făcut naveta din comuna Ciuperceni spre liceul care i-a fost ca o casă. După ce a promovat prima examenul de bacalaurat cât și cel de titularizare, Cristina a primit postul mult visat.

Absolventa cu nota 10 la examenul de Bacalaureat și Titularizare a devenit profesoară în liceul unde a studiat. „Mă simt onorată că am reuşit să obţin un post”Absolventa cu nota 10 la examenul de Bacalaureat și Titularizare a devenit profesoară în liceul unde a studiat. „Mă simt onorată că am reuşit să obţin un post”

„Simt că a fost răsplătită munca noastră şi mă bucur că am ajuns la performanţele acestea. Mă simt onorată că am reuşit să obţin un post la Colegiul Naţional „Spiru Haret“, şcoala care mi-a fost ca o casă pe parcursul a patru ani. Mă bucur că am reuşit să continui acolo unde îmi cunosc profesorii, iar acum mi-au devenit colegi. Chiar am avut emoţii în prima zi în care am mers la şcoală mai mari decât în clasa a noua, pentru că din postura de elev am devenit cadru didactic. A fost un moment special când am intrat în cancelarie. Profesorii mi-au fost alături şi m-au sprijinit tot timpul“ , a declarat Cristina Călescu.

Candidații din județul Gorj care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională cât și la Bacalaureat au fost premiați cu 1.000, respectiv 3.000 de lei.

Un șofer din București a sfidat legile fizicii! Acesta a depășit un alt autoturism pe două roți - VIDEO... Iulian Bulai, despre situaţia ansamblului Peleş: A fost predată Căsuţa Poartă, urmează să fie evacuat şi muzeul. Ministr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x