Antena Căutare

Absolventii de liceu afla astazi rezultatele la Bacalaureat

Cei peste 200.000 de absolventi de liceu care au sustinut examenul de Bacalaureat isi vor afla rezultatele astazi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Tot astazi, intre orele 16.00 - 20.00, vor putea fi depuse contestatiile. Solutionarea acestora este prevazuta in zilele de 6 si 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

VEZI online rezultatele la BAC!

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2010 a inceput pe 15 februarie, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana (proba A).


In intervalul 19 - 29 aprilie a avut loc evaluarea competentelor digitale - proba D, iar intre 31 mai - 4 iunie evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba moderna - proba C.

VEZI online rezultatele la BAC!

Luni, 28 iunie, absolventii de liceu au sustinut proba scrisa a examenului de Bacalaureat, iar marti, 29 iunie, elevii care provin de la scolile cu predare in limbile minoritatilor nationale au sustinut proba de limba materna.

In zilele urmatoare, respectiv 30 iunie si 2 iulie, s-a desfasurat proba obligatorie a profilului si proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii.


Ploile fac ravagii in aproape toata tara... Zone din Braila si Galati, inundate controlat? Varful viiturii pe Dunare, saptamana viitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x