Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru absolvenții de liceu! Motivul pentru care ar putea să rămână fără ajutorul de șomaj

Absolvenții de liceu care beneficiază de ajutor de  șomaj ar putea să rămână fără bani în perioada următoare, în cazul în care încalcă o regulă. 

Absolvenții de liceu care beneficiază de ajutor de șomaj ar putea să rămână fără bani în perioada următoare, în cazul în care încalcă o regulă.

Potrivit bistrițeanul.ro, șeful Camerei de Comerț și Industrie Vasile Bar vrea să ia măsuri drastice în județ pentru a rezolva criza forței de muncă.

La nivelul județului există aproape 2.500 de locuri de muncă, motiv pentru care acesta vrea să le taie absolvenților de liceu ajutorul de șomaj, în cazul în care refuză joburile propuse de AJOFM ori să participe la cursuri de calificare.

„Foarte puțini absolvenți de liceu sunt angajați în economie. O bună parte dintre ei sunt în șomaj. Refuzul unui loc de muncă sau a cursurilor de calificare să atragă sistarea ajutorului social. Să aplicăm modificările legislative așa cum sunt și să încercăm să mai reducem dintre cei care cu pomene sunt obișnuiți să stea în fața casei și să se uite la alții cum muncesc”, a declarat Vasile Bar, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de astăzi.

Incident șocant într-un liceu! O tânără, bătută crunt de un adolescent, chiar pe terenul de sport! A fost transportată d... Black Friday 2018 Altex. Cât costă un Samsung Galaxy S9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x