Antena Căutare

Facebook sau Google isi cauta angajatii printre studentii din Romania!

Slujbele de vis sunt pentru studentii romani la un interviu distanta. Cine stapaneste secretele IT, chiar daca n-are experienta, poate sa castige si 6.000 de dolari pe luna, la Facebook, in Statele Unite. Salariul nu e singurul argument pe care marile companii il folosesc pentru a convinge romani destepti sa mearga in Silicon Valley. Google, spre exemplu, pune la bataie un program extrem de relaxat si un loc de munca total nonconformist

La 42 de ani, Andrei, IT-ist roman, e unul dintre cei mai batrani angajati ai Facebook. In '94 a terminat cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti. Nici nu i-a trecut prin cap sa se angajeze in Romania. A plecat direct in Statele Unite. Acum patru ani si-a depus CV-ul la Facebook. A trecut cu bine de interviul-standard, iar acum castiga peste 100.000 de de dolari pe an, iar programul este lejer.

Acum Facebook l-a trimis sa recruteze alti romani. Unii vor fi selectati pentru internshipuri, altii pentru angajare. Compania ofera un salariu care incepe de la 6.000 de dolari, telefon si laptop de serviciu. Important este sa fie creativ.

Sansele de a lucra la Facebook vor creste in urmatorii ani pentru studentii de la Universitatea Politehnica pentru ca cele doua institutii au incheiat un parteneriat de colaborare. Sunt proiecte care au in vedere mobilitatea studentilor, participarea lor la diferite cursuri in cadrul acestor companii, precum si prezenta expertilor acestor companii in Politehnica.

Un astfel de parteneriat a fost incheiat si cu Google. Compania si-a trimis si ea reprezentantii pentru a recruta studenti si absolventi romani. Cauta programatori si ingineri. Ii vor alege pe cei mai talentati si ii vor trimite la birourile din afara Romaniei. Salariile pornesc si aici de la 6.000 de dolari, iar Google le asigura angajatilor cazarea si masa.

Cele mai prestigioase universitati ale lumii isi vor prezenta oferta educationala la Bucuresti... Un bebelus abandonat pe o banca din Slobozia a fost gasit de un caine pechinez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x