Antena Căutare

Absolventii "Spiru Haret" trebuie sa dea inca o data licenta

Potrivit unui anunt al Universitatii Spiru Haret, absolventii universitatii inscrisi in anul I in perioada 2005-2008 (promotiile 2008 si 2009), la forme de invatamant considerate neautorizate de catre Ministerul Educatiei, trebuie sa sustina din nou examenul de licenta in septembrie.

Desi reprezentantii Universitatii Spiru Haret au cerut de nenumarate ori Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului o clarificare in ceea ce priveste absolventii, se pare ca lucrurile sunt confuze in continuare.

Pentru ca prevederile OG10/2009, ordinele ministrului 5202/2009 si 4235/2010, nu fac referire la absolventi, Universitatea Spiru Haret a solicitat clarificari din partea Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului".

"Ca urmare a unei interpretari neunitare si confuze de catre oficiali ai Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a condus la nedreptatirea absolventilor Universitatii Spiru Haret atat in ceea ce priveste participarea la unele concursuri, cat si in legatura cu cariera profesionala", se arata intr-un anunt al Universitatii.

Astfel, conform precizarilor ministerului, "absolventii formelor de invatamant ID si FR, care au participat la examenul de licenta in sesiunile programate in anii 2008-2009, inclusiv februarie 2010, vor sustine un nou examen de licenta, in perioada 15-30 septembrie 2010", mai reiese din anunt.

Examenul de licenta se va sustine fara plata taxelor aferente.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: top1.ro

Turista accidentata de un salvamar in statiunea Olimp... Painea se va scumpi cu 30 la suta in toamna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x